Bolaget ska bedriva handel med restaurangmaskiner, restauranginredning samt restaurangkonsultationer och därmed förenlig verksamhet.
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 14 634 | 25 494 | 14 258 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 346 | 2 029 | 1 334 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 344 | 2 026 | 1 331 |
Årets resultat (tkr) | 761 | 1 197 | 781 |
Summa tillgångar (tkr) | 7 482 | 9 339 | 7 369 |
Antal anställda |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 14 634 | 25 494 | 14 258 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 346 | 2 029 | 1 334 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 344 | 2 026 | 1 331 |
Årets resultat (tkr) | 761 | 1 197 | 781 |
TILLGÅNGAR | 2023-08* | 2022-08* | 2021-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 7 482 | 9 339 | 7 369 |
Tillgångar (tkr) | 7 482 | 9 339 | 7 369 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-08* | 2022-08* | 2021-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 266 | 1 406 | 1 108 |
Obeskattade reserver (tkr) | 2 343 | 1 993 | 1 483 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 873 | 5 941 | 4 778 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 7 482 | 9 339 | 7 369 |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 900 | 900 | 900 |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 9.2% | 8.0% | 9.4% |
Soliditet | 39.5% | 30.4% | 29.5% |
Kassalikviditet | 188.7% | 157.2% | 154.2% |
Fresco Restaurangmaskiner AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Fresco AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-08.
Bolaget ska bedriva handel med restaurangmaskiner, restauranginredning samt restaurangkonsultationer och därmed förenlig verksamhet.